Låna pengar privat när alla banker säger nej  

Sida 4 / 4
 

Fredrika
 Fredrika
(@Fredrika)
Gäst
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 1
Topic starter  

 

Hej! Har satt mig själv som många andra i en tråkig sits i destruktivt beteende med spel och droger inblandat. Har idag valt att vända på livet och får ingen möjlighet till att starta om, jobbar dubbelt för att gå runt och inte ens då går jag knappt runt….. har en sammanlagd skuld på 495.957kr…. och inga banker hjälper mig såklart… är villig att jobba dubbelt så hårt bara jag blir av med denna ständiga ångesten som hänger över en. Har utgifter på över 15.000 i bara lån och skulder. Och skulle vara oerhört tacksam om någon vill hjälpa mig ur min mörka sits jag satt mig i. Kan skicka med intyg om drogfrihet och spelfrihet, löne specer, skuldsaldo osv… finns de någon som vill hjälpa till? 


Citera
Ammie Espinoza
 Ammie Espinoza
(@Ammie Espinoza)
Gäst
Blev medlem: 1 månad sedan
Inlägg: 3
Topic starter  
Postad av: @Kent

Jag är en privat långivare och investerare. Behöver du ett legitimt, ärligt, välrenommerat och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garantilån, jag erbjuder företagslån och enskilda lån, mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss.

Hej Kent.  

Hur kontaktar vi dig/er? 

Saken är den att samtidigt som vi kan erbjuda er att investera i ett väletablerat projekt där release är planerat inom 3 veckor  är vi samtidigt i behov av akut hjälp  pga en oseriös person som lurade oss .

Vi är i väldigt stort och akut behov av be om ett lån på 50 000 kr för att i första hand rädda den borg vi kallar hem. Samtidigt så genom låta oss få det harmoniska lugn som kreativa framgångar genom detta,  kan om intresse finns,  fortsatt samarbete och investeringar ge en avkastning som håller långt längre än många andra investeringar kan ge. Och det i upp till 50 år innan royalty går ut. 

Kontakta oss gärna via email: ammieespinoza70@gmail.com om det både finns hopp om räddning och intresse för veta mer. 

 

PS...

Om det faller er i smaken,  är ni de första som tillfrågas och kanske vill vara den första och kanske enda investerare i detta.  

 


SvaraCitera
Sida 4 / 4

Lämna ett svar

Author Name

Author Email

Titel *

Preview 0 Revisions Saved
Share: