"Jag lånar ut pengar privat" ?  

 

Sandra
 Sandra
(@Sandra)
Gäst
Blev medlem: 11 månader sedan
Inlägg: 2
Topic starter  

Hej är en ung mamma och behöver akut hjälp då ja inte kan då ett lån från bank m,m
Jag har haft cilikon i brösten och nu har ett av de spruckit och behöver akut hjälp för att operera då ett av de spruckit och gick till läkare för att se om man kan boka tid för att ta bort de och då sa de att de är en lång process som kan ta 1 år uppåt och den tid finns inte att vänta då ja börjar få väldigt ont i bröstet.
Ja skulle vilja se om någon kan hjälpa mig med ett lån på 42000kr


Citera
Liv karin Thomassen
 Liv karin Thomassen
(@Liv karin Thomassen)
Gäst
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 4
Topic starter  

Jeg trenger låne 4600 til tannlege snarest. Holder ikke ut tannsmerter lenge.


SvaraCitera
Christian
 Christian
(@Christian)
Gäst
Blev medlem: 6 månader sedan
Inlägg: 1
Topic starter  

Lånar du fortfarande ut pengar är i behov av 100.000kr omgående tacksam för svar mvh


SvaraCitera
Rebecca
 Rebecca
(@Rebecca)
Gäst
Blev medlem: 6 månader sedan
Inlägg: 1
Topic starter  

Hej. Är ny på denna sida men är i desperat behov av pengar.  Lång historia kort, jag har studerat till kock och har då haft CSN (både lån, tilläggslån och bidrag) men fick problem med ryggen mitt under studierna och blev då sjukskriven samt avskriven från skolan tills jag är redo att återkomma tillbaka. Iom det har min ekonomi gått rakt åt fanders, då jag inte fått pengar från försäkringskassan utan bara fått mer frågor om komplettering av sjukintyg. Detta blir nu alltså andra månaden jag inte kommer kunna betala hyran samt el och dagis avgift. Är ensamstående till en 5 årig pojke på heltid. Min mamma har fått hjälpa mig med maten åt pojken under denna tid.  Men jag skulle vilja ha en chans att kunna få betala räkningarna åtminstone samt en chans att kunna få handla mat som vi klarar oss på.

Jag får inget lån av bankerna men är villig att betala en riktigt bra ränta om jag skulle få ett lån.  Mvh en desperat mamma som snart bor på trottoaren med barnet. 


SvaraCitera
Kent
 Kent
(@Kent)
Gäst
Blev medlem: 5 månader sedan
Inlägg: 59
Topic starter  

Jag är en privat långivare och investerare. Behöver du ett legitimt, ärligt, välrenommerat och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garantilån, jag erbjuder företagslån och enskilda lån, mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss.


SvaraCitera

Lämna ett svar

Author Name

Author Email

Titel *

Preview 0 Revisions Saved
Share: