Lån från privatpersoner  

 

Liselotte
 Liselotte
(@Liselotte)
Gäst
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 1
Topic starter  

Hej jag är i akut behov av ett lån på 10000 kr för att komma på fötter igen jag kämpar varje månad med utgifter då min lön inte är stort jag får ut 18000 kr i månaden och har räkningar för 12000 kr varje månad jag kan högs betala 1000 kr i månaden om jag skulle få ett lån via autogiro . Har nu en tandläkare räkning på 5000 kr som ska betalas i september och sedan behöver jag komma ikapp med andra utgifter mvh Liselotte


Citera
Mia mp
 Mia mp
(@Mia mp)
Gäst
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 26
Topic starter  

Hej.! Finns det någon som kan låna mig pengar tills jag kommer på fötter igen. Är i akut behov! Kan betala enligt överenskommelse. Om det finns någon, häv grena av dig till: mihaela. Simic@hotmail.com


SvaraCitera
Lisa
 Lisa
(@Lisa)
Gäst
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 10
Topic starter  

Hej är i stort behov av att låna pengar, betalar tillbaka månadsvis. Allt från 1000kr-50000 skulle vara guld och rädda min situation. Snälla skriv till mig om någon hjälte kan hjälpa mig.

 

Mvh Lisa


SvaraCitera
Alexander
 Alexander
(@Alexander)
Gäst
Blev medlem: 4 dagar sedan
Inlägg: 51
Topic starter  

Hej! Är du i behov av en privatlån? Jag är en privat långivare som erbjuder finansiellt stöd till individer som behöver pengar för att klara av sina personliga eller företagsrelaterade utmaningar. Oavsett om det är för att betala av skulder, renovera hemmet, eller för att finansiera en ny affärsidé, är jag här för att hjälpa dig att nå dina mål.

Mina villkor är flexibla och räntan är konkurrenskraftig. Jag strävar efter transparens i alla transaktioner och ser till att allting sker på ett lagligt och rättvist sätt. För att ansöka, vänligen skicka mig en detaljerad beskrivning av ditt lånebehov inklusive önskat lånebelopp och återbetalningsplan.

Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att inleda din ansökningsprocess. Låt oss tillsammans göra dina finansiella mål till verklighet!


SvaraCitera

Lämna ett svar

Author Name

Author Email

Titel *

Preview 0 Revisions Saved
Share: