Lån av privatperson i Sverige  

 

Ljubica
 Ljubica
(@Ljubica)
Gäst
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 1
Topic starter  

Lån av privatperson i Sverige

Hej!
Jag är akut behöv att låna pengar jag har tre barn och en hyra på 16000kr att betala och behöver pengar till mat också. Socialen vill inte hjälpa mig för att min kontrakt är inneboende och kostar mycket men jag hade ingenstans ta vägen med mina barn. Nu står vi här utan pengar kan nån snälla hjälpa oss att låna pengar till mig? Vi behöver 35000kr så att vi kan klara oss och betala hyra köpa mat och betala andra små skulder vi har. Jag kan betala från nästa månad 3000kr varje 27e söker jobb om jag får jobbet jag kan betala mer varje månad.


Citera
Johan
 Johan
(@Johan)
Gäst
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 56
Topic starter  

Hej

Jag såg att flera här behöver hjälp med ett privatlån.

Är ni fortfarande i behov av detta?

Kanske att jag kan vara behjälplig här, med rätt förutsättningar förstås. Endast seriösa låntagare som kan och vill betala tillbaka kan kontakta mig.

Med vänlig hälsning,
Johan


SvaraCitera
Helene
 Helene
(@Helene)
Gäst
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 1
Topic starter  

Hej! Jag är i akut behov av 5000 pga bland annat extremt hög elräkning sen varit inlagd på sjukhus pga hjärnblödning. Har inga problem att betala tillbaka om vi bara gör upp en avbetalningsplan. Hör gärna av dig på min Mail. Helenedahl86@gmail.com

mvh Helene


SvaraCitera
Alexander
 Alexander
(@Alexander)
Gäst
Blev medlem: 4 dagar sedan
Inlägg: 51
Topic starter  

Behöver du snabbt få tillgång till extra pengar? Som privat investerare erbjuder jag privatlån med snabb och smidig hantering. Oavsett om det är för att täcka oväntade utgifter, renoveringar eller andra behov, så kan jag hjälpa dig. Kontakta mig idag för att diskutera dina möjligheter!


SvaraCitera

Lämna ett svar

Author Name

Author Email

Titel *

Preview 0 Revisions Saved
Share: