Akut behov av pengar  

 

Veronica
 Veronica
(@Veronica)
Gäst
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 1
Topic starter  

Hej! Akut behov av pengar. Jag är en ensamstående mamma med en 16-årig dotter. Vi hyr ett hus på landet.

Jag hamnade i ett ekorrhjul med sms-lån för ett år sedan. Nu har jag utmätning på min lön,och det tär naturligtvis på oss. Eftersom jag efter att kronofogden dragit sina pengar-bara har 5000:- plus hyran att leva på-Gjorde detta att jag inte kunde betala mina vanliga lån. Dessa gick ju då också vidare.Det är hemskt tråkigt! Jag är helt knäckt & försöker med konstgjord andning att försörja min lilla familj.

Finns det någon barmhärtig som skulle ha möjlighet att hjälpa mig att komma ur denna rävsax,får ni mer än gärna höra av er till mig.

Jag vill med andra ord bli skuldfri från kronofogden. Göra om -Göra rätt.

Med vänlig hälsning, Veronica


Citera
Johan
 Johan
(@Johan)
Gäst
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 56
Topic starter  

Hej

Jag såg att flera här behöver hjälp med ett privatlån.

Är ni fortfarande i behov av detta?

Kanske att jag kan vara behjälplig här, med rätt förutsättningar förstås. Endast seriösa låntagare som kan och vill betala tillbaka kan kontakta mig.

Med vänlig hälsning,
Johan


SvaraCitera
Alexander
 Alexander
(@Alexander)
Gäst
Blev medlem: 2 månader sedan
Inlägg: 51
Topic starter  

Är du i behov av snabb och enkel privat finansiering? Jag är en privat investerare som erbjuder snabba och pålitliga privata lån till rimliga villkor. Oavsett om det är för att täcka oväntade utgifter, göra en investering eller för att hantera skulder, kan jag hjälpa till.

Jag erbjuder flexibla återbetalningsplaner och snabb behandling av ansökningar. Kontakta mig idag för att diskutera dina behov och ta reda på hur jag kan hjälpa dig att uppfylla dina ekonomiska mål.


SvaraCitera

Lämna ett svar

Author Name

Author Email

Titel *

Preview 0 Revisions Saved
Share: