Behöver ett större lån  

 

Roger
 Roger
(@Roger)
Gäst
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 5
Topic starter  

Hej

Jag har kommit lite i kläm ekonomisk. Under ett antal år har jag dragit på mig skulder som jag självklart såg att jag skulle betala tillbaka och också gjorde. Men en klick av otur plus andra saker i livet fick mig ur kurs vilket ledde till felaktiga val ekonomiskt. Nu har jag lagt om mitt liv helt och försöker komma på banan igen ekonomiskt innan det slutar med stor krasch (skilsmässa och helt först liv). 

Då inga vanliga banker kommer ge mig lån försöker jag nu hitta alternativ till att lösa min situation innan det är förs sent. Mina inkomster är relativt goda men utgifterna är för höga då många lån och krediter ställer till det. Detta gör att jag idag går minus när jag egentligen borde kunna gå plus. Jag har alltid gjort rätt för mig och vill fortsätta så och inte hamna hos kronofogden med skuldsanering och hela livet förstört.

Önskar nu hitta någon vänlig människa som kan hjälpa mig ur min situation innan det är för sent. 
Behöver alltså hjälp av någon (eller företag) vänlig, som vill och kan hjälpa en person i kris och kan låna ut en större summa pengar med rättvisa villor och skuldebrev. Kontakta mig på roger.en@proton.me så kan vi diskutera mer.

Med vänlig hälsning,
Roger


Citera
Roger
 Roger
(@Roger)
Gäst
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 5
Topic starter  

Med relativt god inkomster i mitt inlägg så har jag fast inkomst som är helt ok men får även in lite från konsultuppdrag då och då. 

Om du som lånar ut till mig har ett företag så skulle jag även kunna uppföra lite mindre uppdrag då och då inom, kundtjänst/support, itil processer, avtal, inköp, mötesrumsteknik/videokonferens, adminstration eller något annat inom mina kompentensområden som vi kan komma överens om.

Uppdragen blir som en tack för att du hjälp mig ur en svår situation.


SvaraCitera
Roger
 Roger
(@Roger)
Gäst
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 5
Topic starter  

Finns det verkligen ingen vänlig själv eller företag som vill och kan sträcka ut en hjälpande hand. Jag är mycket seriös när det kommer till detta och är verkligen beredd att sitta ner och diskutera villkor som skulle fungera för alla parter. 


SvaraCitera
Roger
 Roger
(@Roger)
Gäst
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 5
Topic starter  

Vänlig själ skulle det stå i sista inlägget.

Jag vill också tillägga att jag endast vill diskutera med seriösa långivare.

Alla illvilliga som försöker bluffa, luras och förstöra livet ännu mer för någon som är i en svår situation kan låt bli att kontakta mig. Tyvärr finns det för många av dessa hemska människor.


SvaraCitera
Jonny
 Jonny
(@Jonny)
Gäst
Blev medlem: 3 månader sedan
Inlägg: 52
Topic starter  

Hej alla! Jag är en privat långivare som erbjuder lån till rimliga villkor. Om du är intresserad av att få ett lån, var god och beskriv din situation nedan så kontaktar jag dig snart. Tack!


SvaraCitera

Lämna ett svar

Author Name

Author Email

Titel *

Preview 0 Revisions Saved
Share: